Over ons

De Plastic Guerrilla is een spontaan initiatief van een drietal mensen uit de Alblasserwaard: Gera van den Hof uit Noordeloos, Anne Marie Hoekstra uit Hardinxveld-Giessendam en Bram van der Wal uit Meerkerk. Zij willen het zwerfafval in hun regio te lijf gaan. Inmiddels hebben Gera en Anne-Marie een stapje teruggedaan, maar Bram gaat onvervaard verder met de strijd.

Het is tijd voor actie! Onze en de toekomstige leefomgeving van onze kinderen wordt op een verschrikkelijke manier vervuild door allerlei afval. Dit willen we aanpakken, hoe klein en hoe weinig het op wereldschaal ook is, we we moeten wat doen! Bewustwording en actie maken! Help ons en doe mee!

Hoe? Door het houden van afvalraids het hele jaar door in vervuilde gebieden in onze regio. Check onze site waar de nieuwste plastic guerilla plaatsvindt en join in! Het wordt een guerrila, geweldloos, maar vastberaden. Je bent geen onnozel wereldvreemd chappie, je bent fier en strijdbaar, je bent onderdeel van de guerrilla voor een schone wereld!

Hoe mooi is het om te zien dat bij elke actie, en er zijn er al heel veel geweest, telkens weer nieuwe strijders zich aanmelden. Zo heeft een groot aantal mensen in de regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, van Alblasserdam tot Leerdam, van Vianen tot Gorinchem, onder aanvoering van de guerrilla de strijd tegen zwerfvuil aangegaan.

Educatie. Verschillende scholen hebben de hulp van de Plastic Guerrilla ingeroepen. De rekrutering van jonge strijders acht de guerrilla van groot belang, dus laat maar horen beste onderwijsmensen.

Onze sympathisanten

De Plastic Guerrilla

Contactgegevens

info@plasticguerrilla.nl
06 – 232 090 59

Realisatie website

Sluiten