Fortis Lyceum houdt zwerfafvalproject met fantastisch resultaat!

Maandagmorgen 12 november is het het een drukte van belang in de presentatieruimte van het Lyceum. De leerlingen exposeren hun producten over zwerfafval en de Plastic Guerrilla. En hoe! Werkelijk schitterende werkstukken! Wat een creativiteit! Maak een dier van (plastic) afval. Een afvalfant, de gestorven afvalmeeuw(prijswinnaar!), Plastic Slaapfeestje, Oplichtende Vissen, Plastic Lion King, ze verzinnen het daar gewoon op het Fortis.

Dan het theatergedeelte in een heus schooltheater. De kids hadden zelf theater gemaakt, inclu licht en geluid. Je opereert zeehonden, plastic eruit en ze zwemmen weer. Veel Plogging Running in de acts. En uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: we moeten die plastic troep niet op onze planeet. En gelijk hebben deze gastjes, zij moeten nog jaaaaaren op leven op onze planeet, nietwaar?!

Het was een statement van jewelste beste leerlingen en Celine en Annemarie (docenten)! De Plastic Guerrilla ziet jullie bij het Ploggen en bij de volgende presentatie.

O ja en dank Kirsten Schouten en Joost van de Geest van de Gemeente Gorinchem voor het regelen van de prijsjes: gave Guerrilla T-shirts van verantwoord groen materiaal!

Zie de foto’s hé!!

De Plastic Guerrilla

Contactgegevens

info@plasticguerrilla.nl
06 – 232 090 59

Realisatie website

Sluiten